Een keukenmachine is tegenwoordig onmisbaar in je keuken! We snappen dat je er niet helemaal uitkomt wanneer je besluit om er een aan te schaffen. Je kunt er ontzettend veel mee doen. Koken, bakken en eventueel tools instellen voor het maken van pasta en het malen van gehakt. Maar voor welke keukenmachine kun je nou het beste kiezen? Er komen steeds meer merken op de markt die goedkoper zijn, maar waar kies je nou voor? Bekijk hier de populairste keukenmachines van 2018:

1. KitchenAid

 

Met de KitchenAid Artisan Mixer krijg je diverse accessoires zoals een pasta rollerset. Hiermee maak je gemakkelijk verse pasta. De drie meegeleverde pasta opzetstukken zijn geschikt speciaal ontworpen voor deze keukenmachine. Je kunt ze gebruiken om pastavellen, spaghetti en fettuccine te maken.

2. Kenwood Chef Titanium

 

Kracht en snelheid verliest niet tijdens het kneden van bijvoorbeeld zwaar volkoren brooddeeg. Je krijgt 5 opzetstukken voor het mixen, kneden en mengen. Daarnaast wordt er ook nog een blender kan meegeleverd. Waarmee je heerlijke sauzen en smoothies kan maken. Op deze manier  heb je voor alle verschillende bereidingen de juiste accessoires in handen! Wat deze Kenwood Chef Titanium bijzonder maakt is de lamp boven de mengkom. Zo kun je altijd alles goed zien!

3. Bosch

Wil je een uitgebreide keukenhulp in huis halen? Kies dan voor een keukenmachine van het merk Bosch. Je ontvang ook bij deze machine verschillende opzetstukken. Zo mix je in de blender een heerlijke smoothie en kun je ook verse jus d’orange met de citruspers. Met de snijschijven snijd je eenvoudig  jouw groente in blokjes of plakken en maak je gemakkelijk een heerlijke en gezonde groente spaghetti. Wil je volkorenbrood maken? Dat is geen probleem!Het mixen van beslag en het kneden van zwaar deeg gaat gemakkelijk met het vermogen van maar liefst 1000 watt. Met de extra mengkom maak je meerdere bereidingen tegelijk, dus je hoeft tussendoor niet af te wassen!

 

Heb je de keukenmachine aangeschaft? Probeer dan eens dit heerlijke simpele zandkoekjes recept! Uit deze blog: https://www.thuisparadijs.nl/slaapkamer/keukenmachine-aangeschaft-bak-zandkoekjes/

Veel bakplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *