Denk je erover na om een nieuwe badkamer aan te schaffen? Hier komen ontzettend veel vragen bij kijken.. Als eerst kijk je natuurlijk naar het bedrag die je kunt besteden. Gemiddeld is dit per huishouden ongeveer 6.000 euro. Dit is een prijs voor een middelgrote badkamer, dus je zou kunnen zeggen dat er over het algemeen badkamers worden gekocht voor huizen waar er ruimte is voor meerdere faciliteiten. In deze blog vertellen we je in het kort wat over kleine, middelgrote en ruime badkamers.

Kleine badkamers
Wanneer je een kleine badkamer wil inrichten is niet eenvoudig. Treur niet, want er is ontzettend veel mogelijk! Het enige wat je nodig bent zijn een aantal slimme tips waarmee jij de badkamer groter kan laten lijken dan die werkelijk is. De truc is namelijk het gebruiken van kleine badkamer artikelen zodat de ruimte groter lijkt. Op deze manier maak jij eenvoudig de badkamer van jouw dromen!

Kleine badkamer

Een kleine badkamer bevat over het algemeen:
Een badkuip of douche
Wastafel
Badkamermeubels

Middelgrote badkamers
Weet jij hoe groot de ruimte is in jouw badkamer? Nee? Dan is het tijd om snel een meetlat erbij te pakken! Wanneer je dit weet kun je namelijk beslissen wat je allemaal in deze ruimte plaatsen!

Middelgrote badkamer

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jouw huidige badkamer nogal klein aanvoelt. Wil je een manier om dit te veranderen? Doe dan vooral inspiratie op door te kijken naar verschillende afbeeldingen (van bijvoorbeeld Pinterest), video’s (op YouTube), producten (van woonwinkels) en tips & tricks uit magazines.

Bij een middelgrote badkamer zijn er al iets meer opties:

Een badkuip en/of douche
Wastafel
Badkamermeubels
Toilet
Ruime badkamers

Grote badkamer
Doe inspiratie op voor je grote badkamer! Dankzij de extra ruimte die je hebt kun meer meubels en accessoires plaatsen.

Grote badkamer

In een ruime badkamer kun je van alles kwijt. Er wordt dan ook over het algemeen gekozen voor:

Een badkuip en douche
Wastafel(s)
Badkamermeubels
Toilet
Wat je ook kiest, richt het in zoals jij het wil en geniet van het resultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *