Omdat de badkamer elke dag wordt gebruikt is het erg belangrijk om deze wekelijks schoon te maken. Er zijn diverse middelen die hiervoor gebruikt kunnen worden, maar toch vragen de meeste mensen zich vaak af welke schoonmaakmiddelen geschikt zijn. Chloor, glas en allesreiniger zijn de middelen die over het algemeen het vaakst worden gebruikt. In deze blog vertellen we je wat je het beste kunt gebruiken en op welke manier.

Beste schoonmaakmiddelen voor de badkamer in de top 5:

  1. Schoonmaakazijn
  2. Chloor
  3. Biotex
  4. Schuurmiddel
  5. Glasreiniger

Deze middelen koop je bij de plaatselijke supermarkt of drogist. Als je een voorkeur hebt voor een bepaald merk dan kun je het middel van dat merk aanschaffen. Probeer zoveel mogelijk uit om te ontdekken wat het voor jou het beste is!

Als je je nu afvraagt in welke volgorde de badkamer het beste schoon kan worden gemaakt, hou dan het volgende stappenplan aan voor een blinkend resultaat!

  1. Begin met het schoonmaken van het bad. Dit doe je eenvoudig met wat schoonmaakazijn of allesreiniger. Zorg er wel voor dat je heet water gebruikt. (Als je niet goed tegen warm water kunt gebruik dan schoonmaak handschoenen).
  2. Om de douchekop te ontkalken kun je een spray uit de supermarkt of van een drogist gebruiken. Spuit het op de kop en laat het vijf minuten intrekken. Maak vervolgens om na het afspoelen droog met een handdoek.
  3. Neem glasreiniger en een microvezeldoek om al het glaswerk schoon te maken, zoals de spiegel, douchecabine etc.
  4. Laat je badkamertegels weer stralen door de schoon te maken met sopje allesreiniger. Om sporen op de tegels te voorkomen kun je deze het beste nog even afnemen met een droge doek.
  5. Als laatst maak je de wastafel schoon. Dit kan met een sopje die je in de wastafel maakt.

Zo eenvoudig is het! Nu kun je weer heerlijk genieten van een bad in een frisse schone badkamer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *